Mulangkeun kana pagawéan

Kusabab dibuka deui, pabrik mesin diesel Yangdong sareng YTO (Luoyang) bengkel pabrik pabrik Diesel Engine sibuk pisan: mesin ngoyak, shuttle forklift, rotasi panangan mesin, ngagem topéng tanaga bergegas dina balapan pas pikeun detik, maén perang wabah, grab pasar musik angklung buleud.
Di bulan Pebruari, tatanan perusahaan mesin solar ningkat, tapi kusabab wabah, organisasi produksi parantos seueur kasusah. Nyanghareupan produksi musim semi tinggi, pabrik mesin diesel Yangdong sareng YTO (Luoyang) pabrik Diesel Engine hiji leungeun nangkep pencegahan sareng kontrol, serangan pesenan tangan tangan, departemén tina usaha babarengan pikeun nangkep pasar, produksi pesenan ka ngangkut perang.


Waktos kirim: Feb-17-2020