Entong Anggo Bahanna Mupang Énergi Anu Gagasan

Entong Anggo Bahanna Mupang Énergi Anu Gagasan

southeast-(1)

Sababaraha pengendara sering resep maénkeun sakedik nalika nyaluyukeun sudut beusi bahan bakar mesin diesel, sareng sawaréh langkung-langkung ngaleuwihan nilai anu ditangtukeun ku 2 ° -3 °. Hal ieu dianggap yén sudut pandang suluh disaluyukeun sakedik langkung, sareng mesin jalanna sregep. Tapi sudut pengembangan suluh anu ageung ogé ngabahayakeun:

1. Tekanan bledosan anu kaleuleuwihi ngajadikeun gas-suhu tinggi kana engkol handap, hasilna fisi suhu minyak minyak, sareng minyak mesin ogé gampang nguap kana minyak sareng gas, nyababkeun engkol pikeun nyekel seuneu sareng dibakar;

2. Pembakaran gancang tina tanaga kaleuleuwihan dina silinder éta bakal ningkatkeun beban termal dina makuta piston, ngabalukarkeun karuksakan panas teuing.

Nov 20, 2019


Waktu pos: Nov-01-2019